Cum să-ți alegi cvartetul pentru nuntă?

 

Dacă te-ai hotărât că vrei un cvartet la nunta ta, ai luat deja o decizie importantă, probabil dorești un plus de eleganță la primirea invitaților în restaurant sau visezi o cununie ca-n povești.

Ultimii ani au adus o nouă modă în cadrul nunților de top. Cvartetele au devenit din ce în ce mai căutate pentru a primi invitații în restaurant cu muzică ambientală. În mod firesc au apărut noi și noi de formații de acest gen, care au contribuit la diversificarea paletei muzicale din domeniul nunților.

Scopul ghidului nostru este să-ți vină în ajutor când alegi cvartetul sau formația pentru nunta ta. 

 

Respectă trei reguli simple

 


 

1

Compară materialele audio-video

  • video

  • Cel mai simplu este să intri pe site-ul fiecăruia (sau pagina de Facebook) și vezi Galeria Video. Minim este să aibă măcar pagină de Facebook cu câteva clipuri video. Dacă au și site propriu sau YouTube Channel este și mai bine, înseamnă că sunt destul de serioși. Comparând materialele audio-video vei putea să alegi și după conținut, nu numai după aparențe.


 

2

Vezi recomandările

  • Nunta_Cristina&Razvan_Alba_Iulia_Hotel_Medieval_Cvartetul_Grazioso_Quartet_Targu-Mures

  • Orice sursă de informație independentă îți poate fi de folos. Cere părerea cuiva, în care ai încredere, poate să fie dintre oaspeți sau dintre prestatori, fie DJ, MC, Foto, etc. Vezi ce spun ei, care au lucrat deja cu aceste formații sau măcar au văzut prestația lor. În plus probabil vei mai primi de la ei și sfaturi utile legate de repertoriu sau de orice alt aspect.


 

3

Evită capcana prețului mai mic

  • Ziua nunții nu este ziua compromisurilor, meriți cel mai bun din toate punctele de vedere. Oricum, diferențele de preț din domeniu sunt nesemnificative dacă raportăm la bugetul întreg al unei nunți.

    Succes și casă de piatră!