Spirits Cocktail Bar

Indiferent de evenimentul ce urmează să-l organizați, fie nunta mult visată, fie botezul micuțului, fie o petrecere privată, cu toții vă doriți să fie unul reuşit şi memorabil pentru toți cei prezenţi. SpiritsCocktailBar vă poate ajuta prin serviciile prestate de personalul nostru cu experiență și pasiune pentru frumos. Vă punem la dispoziție pachet complet de băuturi alcoolice și non-alcoolice, consiliere și necesar în funcție de eveniment și numărul de persoane.

Vă punem la dispoziție bar mobil de cocktail cu barmani specialisti, bufetul de fructe, Candy bar și fântână de ciocolată profesională care dau o notă de eleganță și diversitate oricărui eveniment.

Prin serviciile noastre nu economisiți doar timp, veți economisi și pe plan financiar, băutura fiind manipulată doar de către barmanii noștri, evitând astfel zecile de sticle desfăcute și risipa.

Băutura achiziționată prin intermediul nostru se va returna dacă nu este desfăcută.

Livrarea tur-retur nu are un preț adițional.

Ne puteți contacta la unul din numerele de tel.: 0748 671 328 Alina Epure, 0737 000 004 Mircea N. Epure, sau la adresa de e-mail: spiritscocktailbar@yahoo.com