Studio Arten

Studio Arten Film, Târgu-Mureş

Filmarea la nunta Dumneavoastră este singura care de-a lungul anilor vă va aminti această zi unică şi irepetabilă. Pentru ca această amintire să fie capturată cât mai profesional, într-un stil nou şi elegant, şi mai ales cu totul diferit faţă de tot ceea ce s-a făcut până acum în materie de filmare, vă recomand să alegeţi ultima tehnică de filmare cinematică, cu camere DSLR.

De ce să alegeţi acestă nouă tehnologie de filmare şi stil? Pentru că vă oferim calitatea imaginii întâlnită în videoclipuri muzicale şi în filmele de la cinema. Doar cu aparate şi obiective foto profesionale, scumpe dealtfel, putem realiza imagini, care diferă faţă de cele clasice de nuntă. Toate acestea şi împreună cu experienţa de mulţi ani în domeniu vă oferă următoarele avantaje: o filmare într-o tehnică nouă, practicată de câţiva videography din ţară; o editare şi filmare dinamică, care nu plictiseşte; o imagine net superioară HD-ului clasic filmat cu camere şi tehnică veche. Nu în ultimul rând liniştea că aveţi tot ce este mai nou şi modern ca viziune, echipa, ţinuta, idei şi respect asupra evenimentului Dumneavoastră constituie unul dintre marile avantaje.

Studio Arten Foto, Târgu-Mureş

Nu trebuie să ai ţinuta de model pentru a arăta bine în fotografii, în special la nuntă, în schimb ai nevoie de un fotograf bun, care să scoată în evidenţă emoţiile sincere trăite în acea zi şi să vă dea curajul să le exprimaţi.

Diferenţa dintre o fotografie mediocră şi una excepţională este făcută cu ajutorul fotografului. Avem în portofoliul nostru nenumărate evenimente încheiate cu succes, iar clienţii au fost şi sunt în continuare foarte mulţumiţi să îşi revadă singurele amintiri palpabile ale evenimentului. Din experienţa noastră vă putem spune că e foarte important şi are un efect puternic asupra rezultatului ceea ce face fotograful şi în afară de a declanşa aparatul este necesară crearea unui mediu şi a unor situaţii în care cuplul să se simtă degajat şi sincer, acesta fiind momentul ideal pentru a crea fotografii excepţionale. Ai nevoie de un fotograf care ştie să realizeze fotografii creative şi naturale.

Nu lăsaţi la voia întâmplării amintirile nunţii voastre, de aceea vă invităm să parcurgeţi portofoliile noastre.

Noi de la Studio Arten, Târgu-Mureş avem încredere că vă oferim toate aceste lucruri şi nu numai. Pentru a vă convinge, aruncaţi o privire asupra portofoliului de pe site-ul nostru sau facebook.

Pentru o discuţie informativă în care putem detalia tot ceea ce vă doriţi, ne puteţi contacta la numărul de telefon 0755 099 522 sau www.studioarten.ro, Facebook/StudioArten.

www.studioarten.ro