Testimoniale

Ce spun alţii?

 

 • Lasă un review

    pentru viitorii noștri clienți,

  poți adăuga și o poză dacă vrei.

  Mulțumim, gânduri bune 🙂

  Click aici

  Părerea ta va apărea pe paginile noastre de Google+, Google My Business și ulterior chiar aici pe site.

    

Kováts IstvánCvartetul Grazioso, Târgu-Mureș

 •  

 •  

  „Păşeam spre sala de mese şi cuprinsă de emoții mă simțeam de parcă trăiesc într-un film vechi, celebru, din al cărui cadru nu aş fi vrut să mă rup niciodată.
  Mulțumim orchestrei Grazioso Quartett pentru prima filă scrisă cu eleganță din povestea noastră.”
   
  Aura & Zoltán

   

Aura & ZoltánCentrul de Evenimente RAB, Sângeorgiu de Mureș

 • Ne-am dorit mult un cvartet la nunta noastră, se potrivea cu ideea noastră de atmosferă, și ne place mult muzica clasică. Cvartetul Grazioso din Târgu-Mureș a fost o alegere foarte bună! De la început până la sfârșit ne-au impresionat prin profesionalism, atât în organizare cât și muzical. Sunt niște artiști și instrumentiști desăvârșiți! Foarte multă lume ne-a spus cât de mult a apreciat momentul lor, și că și-ar fi dorit să cânte toată nunta! Au creat o atmosferă extraordinară, nu ne venea să credem că muzica era live. Talentul și repertoriul Cvartetului Grazioso (cu piese moderne rearanjate de ei pentru cvartet), îi distanțează foarte mult de alte cvartete pe care le-am auzit. Vă mulțumim că ne-ați înfrumusețat ziua cea mai frumoasă! (Și pentru că v-am auzit aseară cântând împreună cu Zeno Apostolache, regret că nu am ales pachetul cu acordeon)
  V-am atașat câteva poze. Mulțumim mult pentru tot! O să vă recomandăm prietenilor noștri și o să vă mai urmărim pe la concerte!
  Cristina și Răzvan Mareș

Cristina & RazvanHotel Medieval, Alba-Iulia

 
 • „Mulțumim că ați fost alături de noi în ziua noastră specială!!! Cu voi totul a fost minunat, ați creat o ambianță muzicală perfectă.” Sorina & Miles

Sorina & MilesCârligele, Vrancea

 

 
 • Ar fi atât de multe de spus, însă ceea ce îmi vine în minte acum este momentul când la audiţie atât mie cât şi soţului ne-au dat lacrimile. Nu am auzit niciodată ceva mai frumos. Profesionalism, înţelegere, implicare, am găsit toate astea în voi. Aţi reuşit să ne depăşiţi aşteptările. Vă mulţumim.
 • Laura_si_Dan_Grazioso_Quartett_Hotel_Grand_Targu_Mures_Cvartet

Laura & DanielHotel Grand, Târgu-Mureş


Szia Isti,Revin astăzi cu review-ul promis. Titiana&Alexandru_Cvartet_Grazioso_Targu_Mures Ne-aţi fost aşa de dragi că o facem cu mare plăcere. (…) „Prin naturaleţea, eleganţa, talentul şi profesionalismul de care au dat dovadă, Cvartetul Grazioso a făcut din nunta noastră un eveniment inedit, adorat atât de noi cât şi de toţi invitaţii. Din repertoriul lor diversificat am ales şi dansul mirilor,”Nothing Else Matters”, interpretat într-o variantă deosebită şi împreună cu sonorizarea perfectă s-a adus un plus de originalitate dansului nostru. Vă mulţumim pentru uşurinţa cu care am colaborat, de încrederea şi talentul vostru şi că i-aţi împlinit visul mirelui de a dansa pe melodia lui favorită. Vă recomandăm cu drag tuturor!!!O să vă trimit câteva poze şi vă alegeţi voi pe cea mai semnificativă.Vă mulţumim încă o dată pentru absolut tot ce aţi făcut pentru noi, vă vom recomanda tuturor prietenilor noştri!!!P.S vă mai trimit o tură de poze în al doilea emailO zi frumoasă, Titiana & Alex

Titiana & AlexandruMiercurea Ciuc

Ne-a făcut o mare plăcere să vă ascultăm. Ne-aţi bucurat mult! Vă mulţumim!

R. PopMediaş

 

 • Vă mulţumim că aţi alcătuit momentul muzical în ziua cea mai frumoasă din viaţa nostră. Invitaţii noştri au fost încântaţi şi noi deasemenea! Recomandăm cu căldură acesta echipă.

Bianca & SebastianHotel Marion - Pădurea Rotundă, Reghin