Castel Haller

Mulţi dintre noi visează la o nuntă ca-n poveşti. Ce poate reda o atmosferă de poveste, mai mult decât un castel?

Castel Haller vă stă la dispoziţie pentru a vă îndeplini visul, atât prin design-ul secolului XVII combinat cu confortul şi calitatea secolului XXI, cât şi prin preparatele noastre atent selecţionate şi unice în felul lor, care acomodează toate gusturile şi preferinţele culinare ale oaspeţilor noştri.

Cu o capacitate de 120 de locuri în restaurant şi 100 de locuri în Cramă, Castel Haller va da o tentă de eleganţă şi rafinament evenimentului, iar Dumneavoastră veţi avea ocazia să le oferiţi invitaţilor o atmosferă memorabilă, demnă de poveste.

Dar povestea nu trebuie să se termine odată cu evenimentul, deoarece Castel Haller are la dispoziţia clienţilor şi cazare, astfel că nu trebuie să vă retrageţi crezând că a fost doar un vis frumos ci să trăiţi visul în continuare.

Motto-ul nostru este: Stil, Eleganţă şi Tradiţie.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi Castelul Haller din Ogra, la 20Km de Târgu-Mureş, să vă convingeţi de autenticitatea locului. Vă aşteptăm şi pe site-ul nostru www.castelhaller.ro sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0747049819

www.castelhaller.ro