Cum să-ți alegi cvartetul pentru nuntă?

 

 Dacă te-ai hotărât că vrei un cvartet la nunta ta, ai luat deja o decizie importantă, probabil dorești un plus de eleganță la primirea invitaților în restaurant sau visezi o cununie ca-n povești.– Cvartetul este o prezență super elegantă la nuntă, un element memorabil tuturor participanților –

Ultimii ani au adus o nouă modă în cadrul nunților de top. Cvartetele au devenit din ce în ce mai căutate pentru a primi invitații în restaurant cu muzică ambientală LIVE în stil clasic și cu un repertoriu foarte variat de la muzică clasică, până la muzică din filme sau cover-uri. Au apărut noi și noi formații de acest gen, care au contribuit la diversificarea paletei muzicale din domeniul nunților.

Scopul ghidului nostru este să-ți vină în ajutor când alegi cvartetul (sau formația) pentru nunta ta. 

 

Respectă trei reguli simple

 


 

1

Compara materialele audio-video

  • video

  • Informează-te! Intră pe site-ul fiecăruia sau pagina lor de Facebook și vezi Galeria VideoDacă alegi cvartet alegi profesionalism. Alegi decenii de studiu și ani de experiență din orchestre simfoniceMajoritatea cvartetelor și formațiilor au și site propriu și un YouTube Channel cu multe piese înregistrate. Comparând materialele audio-video vei avea posibilitatea să-ți formezi o părere despre muzica lor, vei putea să alegi și după conținut, urmărind preferințele tale.


 

2

Vezi recomandarile

  • Orice sursă de informație independentă îți poate fi de folos. Cere părerea unor prieteni, în care ai încredere (poate să fie dintre oaspeți sau dintre prestatori, fie DJ, MC, Foto, etc.), vezi ce spun alții, care au văzut prestația lor sau au lucrat deja cu aceste formații. În plus probabil vei mai primi de la ei și sfaturi utile legate de repertoriu sau de orice alt aspect.


 

3

Evita capcana pretului mai mic

  • Ziua nunții nu este ziua compromisurilor, meriți cel mai bun din toate punctele de vedere. Oricum, diferențele de preț din domeniu sunt nesemnificative dacă raportăm la bugetul întreg al unei nunți.

    Succes și casă de piatră!