Esküvő, vonósnégyes, elegancia

Istvan2_Grazioso_Cvartet_Mures_Quartet_Vonosnegyes

Néhány századdal ezelőtt a nemesség kastélyaiban, a királyi, császári udvarokban gyakoriak voltak a kamarakoncertek, sőt a kiváltságosabbaknak saját operatársulatuk volt a hozzá tartozó zenekarral együtt. A vonósnégyes, az előkelőség, az elegancia, a felsőbb osztályba való tartozás jelképe volt és sokak számára ma is az.

Sokszor tapasztaltuk, hogy megrendelőinknek alapvetőleg mások az elvárásaik a vonósnégyestől, mint azt korábban gondoltuk. Amíg nekünk elsősorban a szakmát jelenti, a zenei frázisokat, művészi kifejezésmódot, stb., addig ügyfeleink eleganciát látnak benne, a hangzás mellett a látványt, adott esetben státuszt is. A kiválóságnak a ez a fajta megtapasztalása végül büszkeséggel, elégedettséggel tölti el őket.

„Nem ruhákat tervezek, hanem álmokat.” – mondja Ralph Lauren divattervező, akit  parafrazálva mondhatnánk: “Nem zenélünk, hanem hangot adunk eleganciájának”.

De talán beszélhetnének eddigi megrendelőink is, ők így látják a munkánkat:

  • „Nagy élmény volt mindannyiunknak a fények, hangok, ízek, érzések összhangja.” – Enikő
  • „…lélekmelengető pillanatokat szereztetek…” – Botond-
  • „…professzionalizmus, elegancia, találékonyság és kedvesség jellemzi őket” – Dénes

Kedves Enikő, Botond, Dénes, Ioana, Laura, Ana, Orsolya, Anda, Katalin és még sokan, Köszönjük Nektek, sokat tanultunk Tőletek!