Foglalás

 •  
  Naptár betöltése
  Powered by Booking Calendar
   
 • Anna most foglalt le minket az esküvőjére, talán neked is ideje lenne már megtenni ezt a lépést.NAGYON EGYSZERŰ! Ne várj ameddig késő lesz, FOGLALD LE MOST A VONÓSNÉGYEST!

  cvartet_mures_Grazioso_Quartett_booking

  Csak annyit kell tenned, hogy  VÁLASSZ dátumot a foglalási naptárból, TÖLTSD KI a rövid foglalási űrlapot és KÜLDD EL. Kevesebb mint egy percedbe kerül és rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot.VAN EGY PERCED AZ ESKÜVŐDRE?

  Az online foglaláskor nem kell előleget fizetned, csak később, amikor szerződést kötünk. (lásd lennebb a Gyakori kérdéseket)

Gyakori kérdések

Az online foglalás pénzbe kerül?

Nem. Az online foglalással az együttműködési szándékodat fejezed ki. Felvesszük Veled a kapcsolatot, átbeszéljük a részleteket, majd szerződést kötünk. Ezzel egyidőben fizeted ki az előleget. Innentől kezdve tekintjük véglegesnek a foglalást.

Meddig érvényes az online foglalás?

Általában két-három hét alatt eljutunk a szerződéskötésig. Nagyjából ez az az intervallum, ameddig tartjuk a foglalást szerződés és előleg hiányában is.

Mekkora összeg az előleg?

Marosvásárhelyen 500 lej. Ha távoli helyszínen van az esküvő, akkor ez az összeg felmehet – a távolsággal arányosan – 700-1500 lejre.

Meggondoltam magam szerződéskötés előtt. Törölhetem a foglalást?

A foglalást csak mi törölhetjük. Felhívsz, vagy írsz egy üzenetet, amiben lemondod a foglalást. Ennyi. Megköszönjük, ha megindokolod, de nem várjuk el, van az a helyzet, ami nem tartozik ránk csak Rátok.