Visszajelzések

Rólunk mondták

 
 •  „Egy fantasztikusan profi csapat! Olyan különleges élményben volt részünk, amire szerintem mindenkinek szüksége lenne az életete során legalább egyszer. Az esküvőnkön léptek fel és a vendég sereg is nagyon le volt nyűgözve🥰„Olyan különleges élményben volt részünk, amire szerintem mindenkinek szüksége lenne…”

  Egész más amikor az ember felvételről hallgat komoly zenét, és egész más amikor élőben hallja , azokat a hangszereket megszólalni.
  Őszintén megmondom, nem vagyok komoly zene rajongó, de szeretem néha ezeket hallgatni. Bár nekem az igazi élmény élőben hallgatni, nézni, és a Grazioso ezt az élményt nyújtotta.
  Nagyon hálásak vagyunk érte 🤗 Szívből köszönjük ❤️❤️❤️❤️
  Beni és Réka”

Réka & BeniTündér Ilona Vendégház, Jobbágyfalva

 
 •  „Fantasztikus csapat, az esküvőnkön a nagyon elegánsan megteremtették a hangulatot és felemelő érzést nyújtottak a ceremóniának, a vendégek is nagyon meg voltak velük elégedve.„…ha még lesznek esküvőim, mindig őket fogom meghívni!” Annyira ügyesek, hogy ha még lesznek esküvőim, mindig őket fogom meghívni! 😉 Minden típusú eseményre ajánlom őket, a tehetségük és komolyságuk miatt!”

  -Mátyás-

Katalin & MátyásTeleki Kastély, Gernyeszeg

 
 •  „Nagyon kedves élmények kötnek bennünket a Grazioso quartetthez. Az online is elérhető repertoárt nem kell jellemezni, magáért beszél… Emellett professzionalizmus, elegancia, találékonyság és kedvesség jellemzi őket. „Nagyon kedves élmények kötnek bennünket a Grazioso quartetthez.”Rugalmasak ha távolságról van szó, találékonyak pedig ha egy nehéz helyszín állítja kihívás elé. Minden nagyon gördülékenyen megy a velük való együttműködésben. Sikereket kívánok nekik!

Katalin & DénesHotel Restaurant Lacu Roșu, Gyilkos Tó

 
 • „Már a youtube klipekből megtetszett a Grazioso kvartett. „hozzájárultak egy felejthetetlen naphoz”Nagyon kellemes emberek, könnyű volt velük dolgozni. Dinamikusak, így eleget tettek minden elvárásunknak, klasszikustól modernig minden gusztusnak megfelelnek. Segítettek kiválasztani a megfelelő számokat és segítettek a hangosításban is. Egy szóban: Grazioso. Nagyon szépen köszönjük, hogy hozzájárultak egy felejthetetlen naphoz.”

  Salomé & István

   

Salomé & IstvánHaller Kastély, Marosugra

Kedves István és Társai! Szeretnénk elmondani, hogy a szombati, különösen szép napunk a jelenlétetekkel és zenétekkel annyira teljessé és kerekké vált, hogy ezt szeretnénk veletek is megosztani. Őszintén, nem is gondoltam, hogy ennyire összeáll majd a társaság, a hangulat. Többen a barátaink közül még másnap, harmadnap is hívtak, hogy elmondják, milyen nagyszerű érzésekkel mentek haza. Nagy élmény volt mindannyiunknak a fények, hangok, ízek, érzések összhangja. Köszönjük.

G. EnikőMarosvásárhely

 
 • Sziasztok,Szeretnénk köszönetet mondani, hogy színvonalas, gyönyörű muzsikátokkal egyedi és lélekmelengető pillanatokat szereztetek az esküvönkön.„…lélekmelengető pillanatokat szereztetek az esküvönkön.”A Grazioso Quartett nagyszerű csapat mindekinek ajánljuk aki szeretné emlékezetessé tenni a menyegzőjét egy profi ugyanakkor kellemes, baráti hangulatú zenekarral.Köszönjük szépen 🙂

Anna & BotondDorka Panzió, Borzont