Profcafe Strings

PrezentareProfcafe-Strings-Baia-Mare-cvartetmures-grazioso2

Profcafe Strings din Baia Mare vă stă la dispoziție pentru evenimente speciale cu muzică live de primă clasă. Membrii cvartetului sunt absolvenți ai Academiei de Muzică, cu peste cincisprezece ani de experiență și practică artistică în orchestre filarmonice, învățământ, teatru de operă – operetă și teatru de revistă. 

Oricare moment important din viața Dumneavoastră va avea un plus de noblețe cu o ambianță muzicală bine aleasă. Lucrările abordate în repertoriul cvartetului vor destinde atmosfera conferind totodată acea notă de intimitate specifică evenimentelor de neuitat. Oricare moment important din viața Dumneavoastră va avea un plus de noblețe cu o ambianță muzicală bine aleasă. Nu ezitați să ne contactați Repertoriul Profcafe Strings cuprinde o colecție de bijuterii muzicale acoperind o largă gamă stilistică, începând cu epoca barocă și terminând cu lucrări moderne contemporane.

De la data înființării, Cvartetul Profcafe Strings a susținut numeroase recitaluri la diferite evenimente mondene: recepții, nunți, cocktail-uri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansări de produse, lansări de carte, inaugurări, conferințe, târguri, expoziții, decernări de premii, simpozioane, etc.

Evenimentul Dumneavoastră poate fi următoarea, noi suntem pregătiți. Contactați-ne, vă stăm la dispoziție cu mare plăcere.

Cere Oferta