Üver Zenekar

Az Üver zenekar tagjai ahányan vannak, annyi félék, de egyvalami összetartja őket: a népzene szeretete és tisztelete. 

A banda tagjai: Bartis Zoltán „Kicsi” (hegedű), György Attila (hegedű, hegedűkontra, háromhúros brácsa), Bálint Zsombor (hegedű, három- és négyhúros brácsa, cimbalom) és nem utolsó sorban Kostyák Márton (gardony, cselló, nagybőgő).

Mint a fenti felsorolásból kiderül: több hangszer több lehetőséget kínál, ezzel is megnyitva a lehetőségek kapuját a közönség előtt.

Népzenei repertoárunk univerzumszerű tágulásban van, hiszen elég sok felhívást kapunk zenei összeállítások, néptáncfesztiválok zenei kíséretére. Fontos szerepet tölt be munkánkban a tánceggyüttesek kísérete, aminek köszönhetően a “Fölszállott a páva” népzene és néptánc tehetségkutató versenyen a Bekecs Néptáncegyüttessel 2014-ben átvehettük “A legjobb határon túli előadó” különdíjat.

Mindemellett nekünk is vannak külön-külön kedvenc „adatközlő” zenészeink, kiknek csodálatos muzsikáját igyekszünk minél eredetibb formájában megismerni és átvenni, majd továbbítani az éppen arrafelé kíváncsiskodó, vagy csak egyszerűen mulatni vágyó embertársainknak. 

A sok beszéd szegénység! 

Zenélünk, mert jól esik!

Irányár: 1500 RON

Húzzátok nekem is!