Orchestră Simfonică

orchestra                     01

Orchestra Grazioso, Târgu-Mureş

Cere ofertă  

Importanţă
Din anul 2008 – de când am fondat Cvartetul Grazioso – am avut ocazia de a organiza cu succes orchestră simfonică în numeroase rânduri. Orchestra simfonică completă cu toate instrumentele posibile, dă importanţă şi anvergură oricărui eveniment, fie vorba de un eveniment corporate sau particular, cum ar fi o nuntă.
Posibilităţi infinite
Orchestra Simfonică ,,Grazioso” în organizarea Cvartetului Grazioso este compusă din muzicieni profesionişti de la Filarmonica de Stat Târgu Mureş. Posibilităţile sunt ,,infinite”: concert simfonic, concert cu muzică din filme, valsuri vieneze sau muzică uşoară cu solişti invitaţi.
Încadrare în eveniment
Cum se încadrează o orchestră simfonică într-un eveniment? Am avut onoarea să fim solicitaţi la mai multe evenimente cu orchestră completă. Orchestra simfonică în toată splendoarea sa este compusă din aproximativ 60-80 de muzicieni. La încadrea orchestrei simfonice în program într-un eveniment corporate sau privat, trebuie ţinut cont şi de amploarea evenimentului, dar şi de spaţiul disponibil în locul unde se ţine evenimentul.
Aranjamente, transcripţii
E bine de ştiut că transcrierile pentru orchestră diferă după caz: există transcrieri şi pentru orchestră mult mai mică, se pot realiza mai multe tipuri de aranjamente muzicale. Cvartetul Grazioso vă oferă o gamă largă de posibilităţi muzicale de la un cvartet cu patru artişti muzicieni până la orchestră simfonică completă.
Colaborări de excelenţă
O combinaţie excelentă este orchestra simfonică cu artist vocal (după cum am avut onoarea de a lucra împreună cu renumitul artist vocal Dl. Marcel Pavel, cu care am avut o colaborare cu mare succes în cadrul unui concert privat la o nuntă). Orchestra simfonică este foarte des folosită de marii compozitori, ca şi acompaniament pentru balet. Din experienţa noastră putem afirma, că un program cu balerini dansând pe muzica orchestrei este foarte spectaculos, muzica de balet prin anturajul şi senzaţia de excelenţă transmisă către public, transformă un evenimet reuşit dar mediocru, într-unul de excepţie.