Pachetul Mendelssohn

cvartet de coarde pentru ceremonia religioasă
de la 500 EUR

Acest pachet muzical este destinat exclusiv ceremoniei religioase, recomandăm cu drag atât pentru biserică cât și pentru ceremonii în aer liber din curtea unui castel sau lângă corturi de evenimente.

Ceremonie în biserică – 500 EUR –

În cazul în care ceremonia se desfășoară chiar în biserică, prezența noastră este posibilă cu acordul preotului. Ne simțim onorați de fiecare dată când suntem chemați și primiți în biserică, în schimb oferim tot respectul nostru față de programul posibil încărcat al bisericii, vă asigurăm că ceremonia cu cvartet NU VA FI MAI LUNGĂ. Scopul nostru este doar să subliniem momentele importante, să dăm un plus de solemnitate cununiei.

Momente muzicale:

  • muzică ambientală clasică până când lumea intră în biserică (5-10 minute)
  • Marş Nupţial (Mendelssohn) la sosirea miresei
  • Canon in D (Pachelbel) în încheiere și la ieșire, cu durata piesei adaptată pe loc.
În biserică nu folosim sonorizare.

Doriți să ne revedeți și la recepție?

Dacă doriți să ne revedeți și în timpul aperitivului, avem o veste bună: Pachetul Mozart este alegerea potrivită! De ce? Pentru că am pus alături pachetul pentru biserică (Mendelssohn) și pachetul pentru restaurant (Strauss) după care am tăiat 400 euro din preț ca să avem una dintre cele mai avantajoase și îndrăgite oferte dintre serviciile noastre. După părerile clienților noștri am reușit!

Pachetul Mozart

Verifică data Messenger Înapoi la Pachete

Ceremonie în aer liber – de la 750 EUR –

foto: bereczky.rofoto: bereczky.ro

Ceremonia în aer liber poate să fie unul de vis dacă vremea permite și dacă găsiți locația potrivită. În Târgu-Mureș și împrejurimi avem o mulțime de locații superbe pentru cununie în aer liber, avem castele minunate cu spații verzi amenajate și corturi de evenimente de lux, fiecare cu spațiu potrivit pentru ceremonie.

Pachetul pentru aer liber față de cea pentru biserică este mult mai bogată, atât în stiluri cât și în durată: ne permite o variație mai mare și mai colorată a stilurilor de la clasici până la coveruri, incluzând valsuri, tangouri, muzică din filme, etc. în aproximativ 75 minute.

Detalii:

  • 10-15 minute de muzică ambientală înainte de ceremonie
  • Marş Nupţial (Wagner) la sosirea miresei
  • Marş Nupţial (Mendelssohn) sau dedicaţie specială în încheiere
  • 45-60 minute de muzică ambientală după ceremonie
  • Recomandăm cu sonorizare (4 microfoane pentru instrumente, mixer, și o boxă activă – incluse în preț)
Doriți o prestație mai lungă? Sau doriți să schimbați piesele de intrare? Nici o problemă, împreună personalizăm pachetul.
IMPORTANT! Pentru cvartet vom alege un loc ferit de ploaie și de razele directe ale soarelui.

Verifică data Messenger Înapoi la Pachete