Mendelssohn csomag

Mendelssohn csomag

vonósnégyes egyházi esketésekre
500 EUR-tól

A Mendelssohn csomagot kimondottan egyházi esketésekhez állítottuk össze.

A diszkrét zenei háttér amellett, hogy nagyszerűen kiemeli a szertartás főbb pillanatait – mint például a menyasszony bevonulása – valóban ünnepélyes zenei keretbe helyezi az eseményt. Egyaránt megfelel templomi helyszínhez vagy szabadtéri esketéshez legyen az kastélyudvar filegóriája vagy rendezvénysátor zöldövezete.

Templomi esketés – 500 EUR –

Templomi szertartáson a tiszteletes/pap beleegyezésével veszünk részt. Tiszteletben tartjuk a templom órarendjét, vonósnégyesünk részvételével nem lesz hosszabb a ceremónia, célunk a fontosabb pillanatok kiemelése, gondosan kiválasztott zeneszámokkal.

A csomag leírása, zenés momentumok:

  • 5-10 perc klasszikus háttérzene amíg a vendégek helyet foglalnak
  • Nászinduló (Mendelssohn) a menyasszony bevonulására
  • Canon in D (Pachelbel) befejezésre és kivonulásra (a darab hosszúságát helyben szinkronizáljuk)
Csomagunk megegyezés alapján testreszabható.

Szeretnék a vonósnégyest a fogadáson is?

Ha az esketés után a fogadáson is szeretnék viszontlátni a vonósnégyest, akkor jó hírünk van: a Mozart csomagot pontosan erre találtuk ki. Összegyúrtuk a templomi (Mendelssohn) és vendéglői (Strauss) csomagokat, majd leengedtünk az összegből 400 eurót hogy az egyik legkedveltebb ajánlatot hozzuk ki belőle. Visszajelzéseink alapján sikerült!

Tovább a Mozart csomaghoz


Dátum választás Messenger Vissza a csomagokhoz

Szabadtéri esketés – 750 EUR-tól

foto: bereczky.rofoto: bereczky.ro

A szabadtéri esketés mesésen szép tud lenni amennyiben kedvező az időjárás és sikerül megfelelő helyszínt találni. Marosvásárhely környéke bővelkedik ilyen helyszínekben, gyönyörű kastélyaink vannak és a rendezvénysátrak is egyre színvonalasabbak, többnek is van szépen kialakított esketési „szigete”.

A csomag leírása:

Templomi csomagunkhoz képest ez jóval gazdagabb, zeneileg több stílus belefér a klasszikusoktól a coverek-ig, érintve a keringőket, tangókat, filmzenéket is. Szabadtéri csomagunk a változatosságon kívül időben is többet nyújt, nagyjából 75 perc.

Részletek:

  •  10-15 perc háttérzene a ceremónia előtt
  • Nászinduló (Mendelssohn) a menyasszony bejövetelére
  • Canon in D (Pachelbel)  vagy más darab befejezéskor
  • 45-60 perc háttérzene a ceremónia után
  • Hangosítással ajánljuk (4 hangszermikrofon, keverő és egy aktív hangfal benne van az árban)

Ha szeretnének több háttérzenét szertartás előtt vagy után, esetleg kicserélni az ajánlott zeneszámokat, megegyezés alapján természetesen testreszabjuk az ajánlatot.
Dátum választás Messenger Vissza a csomagokhoz